TA OK rogaini lähitulevik

Klubil on väga hea meel rogainisõprade aktiivsest tagasisidest. Me oleme saanud kinnitust, et meie poolt valitud tee on õige. Tulemus, et meie üritus meeldis 90% vastanutest ja neist enamusele väga meeldis, lubab jätkata korraldamist juurdunud põhimõtetel, tuues juurde uusi elemente ala arenemise loogikast lähtudes. Kõige olulisemaks elemendiks meie jaoks on kompromissi leidmine maastiku, raja ja korralduse osas, nii et rahule jääks nii matkajad kui ka sportlased.

Sellest lähtudes oleme 2005. aasta rogainiks valinud Viitna-Kõverjärve maastiku ja 2006. aastal tuleme mere äärde tagasi - Juminda poolsaarele. Mõlemal maastikul on hulgaliselt kohti, kus võib nautida Eesti loodust kogu selle ilus. Kuid need maastikud pakuvad ka tõelist väljakutset sportlastele.

Klubi kutsub teid 2005 aastal osalema ka klubi poolt korraldataval täiesti teist tüüpi üritusel - EMV sprindis Eesti Vabaõhumuuseumi territooriumil Rocca al Mares. Jälgige infot TAOK kodulehel. Klubi teeb kõik, et ka sellest kujuneks osalejatele meeldiv elamus.

Klubi nimel Ilmar


Tulemuste menüüst leiate nüüd lõplikud tulemused.

Samas on üles riputatud ka kaart võitjate Raimonds Lapinsi ja Kaspars Kursinkise liikumisteega. Rajameistrile antud suulise kommentaari järgi jätsid nad KP20 vahele kogemata, KP 46 juures tegid orienteerumisvea, KP 47 jätsid teadlikult vahele ning KP53 ei jõudnud enam võtta.


Tarmo Klaari lahkel loal on võimalik kasutada Tema poolt loodud "Teekondade valiku analüüsi" http://www.arvutid.ee/tarmo/osport/

Lae sealt fail "Teekondade valikute analüüs". Paki failid lahti eraldi kataloogi ja käivita RogainRoute.exe programm. Programmis vali Rogaini fail (taok04.rada) ja vaatamiseks vajuta nupule Näita. Kuna kaart on suur, siis parema ülevaate saab kui menüüst Joonista valid suurenduseks 50%.


TA OK tänab rohkearvulist rogaini sõprade peret, kes osales laupäeval meie viiendal rogainil.

Klubi on loonud selle interaktiivse keskkonna rogainisõprade jaoks. Sellelt lehelt saab kõikvõimalikku teavet korraldajate poolt. Kuid klubi loodab ka Teie poolsele tagasisidele. Kasutage "arvamuste" alammenüüd ja avaldage oma mõtteid, kuidas TA OK rogain ja üldse rogain Eestis võiks edasi areneda.
TA OK nimel, president Ilmar

TAOK 5. rogain meedias

Vaata Sportneti uudiseid:
http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=61592
http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=61641

Vaata Postimehe lühiuudist:
http://www.postimees.ee/111004/esileht/sport/147000.php